dwatyKNY: jumpa POPEYE & Mickey Mouse @Mid valley

Friday, June 8, 2012

jumpa POPEYE & Mickey Mouse @Mid valley

As-salam...

fuhhhhh... lega... sambil kesat peluh walaupun duduk bawah aircond...

akhirnya... kerja2 'very the important' telah pun selamat dikerjakan... tinggal nak buat kerja2 'arahan dari semasa ke semasa' jer lagi yang dok tengah pikir bila nak dilangsaikan... semakin hari semakin bertambah aku tengok, tapi satu pun tak sentuh lagi... meninggan aku buat Sabtu Ahad jer lah... atleast boleh claim O.T... ahakzzzz... lagipun poket dah kempis lepas balik kampong... nak tunggu 'kemasukan' lama lagi... so, sebelum pengistiharan darurat... baik aku jauhkan diri dari pusat2 membeli-belah dan buat kerja2 yang berfaedah pada waktu cuti... cantikkkk!!!! 

jadi dengan ini, aku merasmikan kempen 'JOM OT time CUTI' buat DIRI SENDIRI... muahahahaha...

ok stop pasal kerja... kita ke topik sebenar...

seperti yang telah ku beritahu cikebum cikebum... rabu lalu aku ada exam... tahniah buat kak azi yang dapat meneka exam apakah itu... walhal, aku tak suruh teka pun... hahahaha... 

"kak azi, nak hadiah tak??? bagilah alamat penuh, terkini dan dijamin sampai"...

buat yang lain... jangan jealous, jangan iri hati... terima kasih atas ucapan good luck korg dan cuba lagi di lain hari... hihihihi

ok sambung balik story...

usai exam selama 1 jam 30 minit yang bertempat di MAEPS ... kami langsung ke MID VALLEY hantar barang... sambil tu boleh rehatkan minda selepas penat berfikir... lagipun dah alang2 dapat cuti free... cuti jerlah... bukan senang nak dapat cuti free-free ni... time exam jer boleh... tapi, antara cuti free dengan lulus exam... aku pilih lulus exam... insyaALLAH... Amin ya rabbal alamain...

di pendekkan cerita... 


kami lunch di restoran POPEYE's... first time uuuu, i masuk sini... memula tu ingatkan tak ada nasi... aku plak kebulur nak makan nasi!!!!... ok fine, cari lain... masa nak berlalu pergi tu, baru kami perasan ada set menu bernasi rupanya... bukan 1 tapi 2 scoop dia bagi... amekaw!!! betul2 menyindir POPEYE ni... nasi plak tak boleh tukar dengan side-dish lain macam dekat KENNEY ROGERS... tapi, ada aku kesah!!! aku memang nak makan nasi pun... maka, makanlah kami bertiga di sini...


POPEYE memang marvelous!!! ikannya ranggup diluar, lembut di dalam... perghhhhh... mantoppp dan juga murah!!! silalah cuba... 

lepas hantar barang... kami round2lah kejap MID VALLEY... tiba2 kami terhenti dihadapan patung MICKEY MOUSE... banyaknya MICKEY MOUSE!!!... pelbagai size... dari yang kecil 


hinggalah yang besar gedabak...


 juga pelbagai fashion... dari yang comel 


hingga yang koyak rabak... 


hakhakahak... comel plak...


ada banyak lagi MICKEY MOUSE, MINNIE MOUSE, SAMSUNG MINI... 
tapi ni jer yang termampu aku tunjukkan...
nak lebih2... p tengok sendiri... hehehe...

18 comments:

  1. Dah kata tak nak jimat tapi makan mak oii banyaknya...

    ReplyDelete
  2. @Kakzakie... kak tu tuk 3 org... gi pun murah... hehehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya

    tumpang gembira bila dwaty happy..

    kalau pi tempat2 y best2 lagilah ada something bt kenangan.. peeehhh.
    meninggalkan kesan

    klu ayu kesitu,nampaknya poket kering.. umai compom mahu..

    ReplyDelete
  4. Dwaty...ha..ha...
    tapi betul ke ada hadiah???...he..he...kalau betul. alangkah suka dan bertuahnya akak...he..he...

    Dwaty,
    Yang penting akak doakan waty lulus, boleh tambah lagi duit poketkan...

    kalau anak akak pi tempat tu, mesti tak "bergerak" selagi akak tak belikan ...

    ReplyDelete
  5. Pameran mickey mouse ni kat mid valley..dekat saja ni..boleh fiq singgah bila ada free time..:)

    ReplyDelete
  6. baru tau pasal restoran popeye nih...

    ReplyDelete
  7. sori lambat nak wish gud luck..hope lulus ya bah...haha..comel tul mickey tuh..bila mau belanja popeye nie?haha

    ReplyDelete
  8. huwaaa..jakunnye dla xtaw pun ade restoran popeye neh...sobs..
    mickey!!katun peberet ms kecik2 dulu..comeynye

    ReplyDelete
  9. meroyan la peminat2 mickey tgk....hehee.
    insyaallah lulus exam tu.exam apa ye dwaty amek kena usha entry dulu ni..ketinggalan..

    ReplyDelete
  10. Ηаѵe you ever thought about adԁіng a little
    bit mоге thаn ϳust your аrtіcles?
    I mean, what уou sау is valuablе аnԁ all.
    Ηοwevеr just imaginе if you аdԁed
    some great images or vіdeοs to giѵe yοuг posts
    morе, "pop"! Your сontent іs еxcellеnt but with іmаges and clіpѕ,
    thiѕ site could cеrtаinly be οnе оf thе very best in its field.
    Exсellent blog!

    Alsο viѕit my page ... how to save money at disney world

    ReplyDelete
  11. Heу there, I thіnk уour blog might be hаѵing bгowѕeг compatibility iѕsueѕ.
    When Ӏ loοk at youг blog sitе
    in Safаri, іt lоoκs fine but when openіng
    in Intеrnet Explorer, it has ѕοme oѵerlaρping.
    I just wаnted tο give you a quick heаԁs uρ!
    Other thеn that, terrific blog!

    Feеl free to surf to my wеb ѕitе: ringing in ears treatment

    ReplyDelete
  12. I know this if off toρic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get setup? I'm asѕuming havіng a blοg like
    уοuгs would сoѕt a
    pгеttу penny? І'm not very internet smart so I'm nοt 100% sure.
    Αny recommendаtions or adѵice ωould be greatlу appreciated.
    Ϲheers

    Herе is my website - how to get bigger boobs naturally

    ReplyDelete
  13. Thіs ωebsіte really haѕ
    all οf thе infoгmаtіon I nеeԁеd
    соncerning thiѕ ѕubϳесt
    and didn't know who to ask.

    Feel free to surf to my site; can you get rid of herpes

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis