dwatyKNY: FLOWER GARDEN 2012 @ Putrajaya

Friday, June 29, 2012

FLOWER GARDEN 2012 @ Putrajaya

Salam...


MUSIM BUNGA kembali lagi di PUTRAJAYA...
MUSIM yang aku nanti2kan.. 
walaupun bukan MUSIM BUNGA sebenar macam dekat KOREA... 
sama seperti tahun lalu...
selain di sajikan dengan BUNGA-BUNGAAN...
pengunjung juga berpeluang memenangi HADIAH melalui aktiviti2 yang dianjurkan seperti...


tidak ketinggalan...
PERTUNJUKKAN BUNGA API
dan
PERAHU BERHIAS...

hope TAHUN ini lagi cantik, lagi kreatif dan lagi banyak BUNGA daripada


psssttt : suka bunga??? jom cuci mata... minat photography???? jom serlahkan bakat anda...

16 comments:

  1. Dwaty...
    Seronoknya orang Putrajaya, macam-macam aktiviti..boleh le cuci mata...akak kat sini tunggu Waty tunjukan gambar aje nanti...:)

    ReplyDelete
  2. Sungguh kakak memang suka bunga. Kalau dekat mesti kakak pergi setiap hari. Kalau boleh beli pun kakak tak sayang laburkan duit utk membeli.. Tapi... sayangnya jauh pula dari tempat kakak.

    ReplyDelete
  3. memang nak tengok floria tak pernah miss, dapat pergi pun 7hb...hubby kerja...tunggu sampai malam nak tengok bunga api...

    ReplyDelete
  4. Sy tak nah berkesempatan nak ke sana...

    ReplyDelete
  5. bestnye! nak2 yg pertandingan nyanyian lagu irama 60an tu..tp xtau la dpt pegi ke x. last year ckp je nak pegi, smpi ke sudah x pegi..hehehehe

    ReplyDelete
  6. best2 mugkin kesana mexk week kot.. dh minggu ni sibuk ssgt!

    ReplyDelete
  7. jauhnya.. awat tak buat kat sp je> haha

    jom baca kejap..=D
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html

    ReplyDelete
  8. lumayan hadiahnya kan sis..beznye dpt jenjln kt sana..jeles org kat sini :)

    ReplyDelete
  9. dwati... teringin nak pergi... tapi.... nun jauh di sana... lady di sini :( sob3x..

    ReplyDelete
  10. x sempat pergi lagi kali ni.. mggu ni harus cari peluang gie sana!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis