dwatyKNY: Mega Tech Giveaway By MizzsNinie CikMun And Dr Fara

Tuesday, June 26, 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie CikMun And Dr Fara

SALAM..

dah lama juga aku tak join GA...
bukan sebab takde yang sudi menge'TAG'...
tapi, aku yang menGADA2 tak nak join...
pelbagai alasan yang ku beri... semuanya tak munaSABAH... 
Tapi still ucap TERIMA KASIH bah... ^,^


minggu lalu, aku diTAG sekali lagi... 
Si Tiramisu Fatiema punya kojo la ni...
memula tu rasa MALAS nak join coz kena buat entri...
tapi...
melihat HADIAHnya yang lumayan sekali...
haruslah join wei, tak join RUGI...
hihihihi...
memang dasar mata DUITAN aku ni...
pantang jumpa hadiah AWESOME lagi FREE...

>sebuah MP3 Player
>sebuah Phone samsung
>sebuah KAMERA LOMO
>Button Badge K-POP
>Inner Neck
>30 Bloglist Selama sebulan
>10 Banner

kalau korg pun kepingin nak MENANG hadiah2 di atas ni...
Ada SYARAT yang perlu dipatuhi...
ada cara PEMENANG dipilih...
dan ada NOTA dari penganjur untuk dibaca sekali...
nak tahu... kliklah SINI


aku tag...
Hanamiko sakura N.Aima K 
dan SESIAPA saja yang terasa nak join... 
boleh jer... join sekaki...


psssttt : TF... kalau aku menang handphone samsung, kita share nak??? aku ambik HANDPHONE ko ambik SAMSUNG... :)

24 comments:

  1. mekasih tag saya. insyaAllah akan join :)

    ReplyDelete
  2. rajinnye join..anis lg la dah lame sngt tak join ape ape..huhuhu..btw gud luck..

    ReplyDelete
  3. goodluck..:)

    thanks tau tag saya..insyaallah, datang kerajinan, saya join..:)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih bah..sudi join..gudluck utk awk jgk..okeh..hehe..mudah-mudahan tecapaila hasrat tu nak phone..nak bg kita samsung eh?haha..tab dah la..kepingin sih kuikui

    ReplyDelete
  5. hahaa boleh pulak pisahkan henpon ngan samsung...apapun gud luck.;)

    ReplyDelete
  6. hp samsung yg mn? galaxy S? hehehe
    gud luck dwaty!

    ReplyDelete
  7. moga berjaya...menang hadiah jgn lupa c'jai ye...hehe..

    ReplyDelete
  8. best gile adiah dia...kene wat entry ek

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya!!
    Akak tak pandai le nak masuk GA ni...he..he..

    ReplyDelete
  10. as salam..salam perkenalan..1st time singgah sini.. :)

    Jom singgah my blog www.suriaqistina.blogspot.com & www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. whoa..bestnya hadiah..

    thanks ea tag kita tapi nak join tuh err...hik2..:)

    ReplyDelete
  12. bestnye hadiah dia....err....awk amek hp, dia amek samsung? hehehe....

    ReplyDelete
  13. gdluck ye sis..moga jd insan bertuah nnti :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis