dwatyKNY: 3 in 1

Tuesday, September 18, 2012

3 in 1

fuhhhh lega... 
sempat selesaikan semuanya pagi tadi..
kelam kabut siuttttt...
cuma kelam kabut aku tak la sampai terkejar2 kesana-sini...
aku still duduk atas kerusi menghadap PC...
jiwa aku jer yang kelam kabut sebenarnya...
takut tak sempat grab the lowest price  (lowestlah sangantttt) yang ditawarkan AIR ASIA...
beginilah nasib perantau dari 'oversea'
harus peka dengan setiap jualan tambang murah...
terlambat sikit kang melepas...



dalam masa yang sama... 
aku kena confirmkan plak urusan pembelian secara ONLINE yang telah dibuat sebelum pukul 12 t/hari...
tapi.... yang paling PENTING...
KERJA MESTI SIAP SEBELUM REHAT!!!
perghhh 3 dalam 1 tuuu... 
dan... of course...
aku tak dapat selesaikan semuanya jika tiada bantuan dari RAKAN2....
so, special thanx to MY FREINDS FOREVER... 
THANK U SO MUCH MUAHAHAHA...

psssttt : pagi tadi aku dah boleh menarik nafas lega... masuk petang aku kembali dilema... hal lain plak yang aku kena pikirkan... lagi PENTING!!! arghhhhhhhh.... tensi2...

23 comments:

  1. ni mesti beli tiket balik kampung nie.... hehe

    ReplyDelete
  2. Dah booking tiket lagi nak balik kampunglah tu ye...

    ReplyDelete
  3. macam robot pulak...
    lega semua hampir selesai...
    jenjalan mana tuh....

    ReplyDelete
  4. tiket untuk jalan-jalan atau balik kampung?...

    ReplyDelete
  5. yang tensi letak sebelah...yang penting, dah dapat tiket air asia...

    ReplyDelete
  6. korg ni tau2 jer aku nak beli tiket balik kampung... hehehe

    @HeNRieTTa JoSe... i like... tapi tensi aku ni akan berhubungkait juga dgn tiket... huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. aduhh sabar dikk
    slow2 .. cer buat satu2 ..
    akk baca pun akk kalut ekke ;)

    ReplyDelete
  8. dah booking tiket ye.. akak masih tercari2 tarikh yg sesuai.. entah2 tak sempat booking juga nanti.. he..he..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dwaty,

    Dok kalut2 sangat tu nak terbang kemana dwaty...?tak pa lah buat pelan2,jangan dok pening2..

    ReplyDelete
  10. Saya belum sempat merasa keributan dalam hati yang begitu.. Luar nampak tenang sebenarnya dalam hati berkocak2 .. ehheheh.... ASal mana ni? nak pergi mana naik Air Asia?

    ReplyDelete
  11. sory buat kak ieda kelam kabut gak... hehehe

    @N.Aima K... alhamdulillah... dapat beli tuk 1 family...

    @Ros... balik kampung bah...

    @Semut Senyum... sabah mari bah...

    ReplyDelete
  12. heh..dwaty, masa duk Kuching dulu, ummi pun selalu tertunggu-tunggu offer AA ni, sekarang dah lama pulak tak buka website tu, dah jarang naik flight lagi..

    ReplyDelete
  13. hahaha...saya jugak tak senang duduk dgn AA ni....
    berangan nak grap gak satu destinasi utk bercuti...tapi blum berjaya lagi. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis