dwatyKNY: ole-ole dari UTARA...

Monday, September 10, 2012

ole-ole dari UTARA...

Assalamualaikum... 

ini bukan kali pertama aku menerima sesuatu dari rakan alam maya... 
kerana sebelum ini...
wahida, bambam, Nurul Husna 
adalah antara rakan blogger yang telah memberikan sesuatu kepadaku...
atas sebab apa???
dah rezeki aku... aku dapatlah hadiah tu... hehehe
yelah... rezeki jadi follower bertuah, rezeki meneka dan rezeki terpilih....
sayangnya... ada yang tidak sempat ku abadikan di dalam blog...
hanya ucapan terima kasih kukirimkan melalui email dan juga sms...
harap tak berkecil hati ya...

minggu lalu... setelah sekian lama tidak menerima apa2...
seorang rakan bloger telah megirimkan ole2 dari utara...
seronoknya aku tidak terkata...
cuba teka apakah isinya???
(eh macam pantunlah plak)

tak yahla teka...
meh sini aku tunjuk....

VVVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVV
VVVV
VV
V

 tu dia...
dah nampak dah sikit2...

 nak goncang2kan dulu ker???
tak yahlah...

meh kita intai2 apakah ia..
ada bungkusanlah...

wahhhhh...
dapat magnet fridge from penang n cameron...
dalam plastic tu plak apa erk???

 dapat tudung bawal...
suke... suke... suke...
boleh pakai pegi keje...

magnet fridge dah selamat bersama kawan2nya...

terima kasih kak Azi...
kalau sudi bagilah lagi....
hihihihi

psssttt : aku teruja dapat hadiah hingga aku terlupa nak mesej pengirim yang hadiah telah ku terima... apa daaaaa... sorry kak azi... buat akk risau... 

22 comments:

  1. Amboi... melompat-lompat kakak tengok dwaty dpat bungkusan itu ye. Inilah ukhuwah yg tercipta hasil dari berblog - manisnya terasa..

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya!
    murah rezeki awk ye. hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam waty..
    terima kasih sebab suka dengan apa yg akak beli tu wpun tidak seberapa..itu sebagai balasan kiriman waty pada akak tempohari...sesungguhnya akak amat menghargainya...semoga persahabatan kita dialam maya ini akan berkekalan sampai hujung nyawa.

    ReplyDelete
  4. wah, siap dpt tudung lagi tu...bestnya...

    ReplyDelete
  5. waaa, seronoknya...saya baru sekali dapat ga dr blogger...ingat nk buat GA jgk..tp tunggu follower cecah 1k...kihkih

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua...
    buat @azi... insyaALLAH... persahabatan kita berkekalan... amin

    ReplyDelete
  7. bertuahnya, cantik tudung bawal tu dwaty..

    ReplyDelete
  8. assalam dwaty..seronoknya dapat hadiah ..

    ReplyDelete
  9. untungla..hehe..minat fm gak,simpan ketat2 lagi keychain dwaty bagi dulu..hihikk

    ReplyDelete
  10. wah bestnya dpt hadiah..selamat hari raya aidilfitri ;)

    ReplyDelete
  11. mak aihhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    mak jelessssssssssss!!!

    ReplyDelete
  12. rezeki tuh....
    seronoknya dapat banyak hadiah.......

    ReplyDelete
  13. FM yg dh disalah letakkan ni, hahahhaa...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Alhamdulillah tean... org bagi... ambik jak la...

      Delete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis