dwatyKNY: WW # 27 (Protect your PASSWORD)

Wednesday, September 26, 2012

WW # 27 (Protect your PASSWORD)


 


psssttt : sapela yang cipta benda ni erk??? kreatif tapi agak melampau... bagi free kat aku, confirm2 aku tak mau guna... tapi aku ambik jer la... dah nama pun free... boleh guna letak barang terpakai... hikhikhik

25 comments:

  1. hahahaha..melampaubatas sungguh. sampai cmtu sekali nk rahsiakan password. kihkihkih

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/bikin-panas-hati.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. rahsiakan password takpe... kalau dia tengok filem tutttttt... mesti org tak tau...

      Delete
  2. haha..melampau tu..nanti orang bukan fikir kita sembunyik password, tapi fikir kita tengok web ntah hape hape..haha

    ReplyDelete
  3. ngada-ngada betulkan...ha..ha...mahu lemas kita dibuatnya kalau pakai macam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tu ar... syok sangat layan internet... kang org merompak dia tak perasan...

      Delete
  4. aduh, macam tuh pun ada...
    nampak sangat kedekut hik..hik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tang mana yang kedekut tu kak??? ohhhh... kedekut ilmu erk??? nak dia sorg jer yang tau... hikhikhik

      Delete
  5. amboiiiiii.....sampai camtu sekali?? hahaha

    ReplyDelete
  6. ekekeke....dah macam gitu gaya, mesti ada rahasia besar.....ekekeke....tpi rietta picta pertama pown dah xleh guna...coz rietta xtaw trengkas...ekekeke..menaip masih tgk keyboard...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita... menaip tengok keybord... kalau ada exam menaip guna benda ni sah2 failed... kan???

      Delete
  7. Replies
    1. pencipta dia jer kot yang pakai... hahahaha

      Delete
  8. hehehe..berahsia sungguh mereka2 itu, hikhik!!

    ReplyDelete
  9. pehhhh...mmmg melampau sesangat lah kalau ini mcm.....dah mcm alien pun ada.....

    ReplyDelete
  10. kalau buat camni kat atm machine, memang sah2 kena sumpah dengan orang. hehe

    ReplyDelete
  11. confirm orang ndak taw kalau macam nie

    ReplyDelete
  12. melampau mcm tu sekali protect password...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis