dwatyKNY: Keputusan Peperiksaan Saya yang Lalu.....

Tuesday, October 9, 2012

Keputusan Peperiksaan Saya yang Lalu.....

Assalamualaikum....

guys...korg ingat lagi tak entri aku

esok EXAM... so, sila STUDY dwaty !!!!

(terharunya kalau ada yang ingat :)

minggu lalu... 
my housemate dengan sukacitanya telah mengumumkan bahawasanya
 'RESULT DAH KELUAR'... 
aku adalah antara yang terawal dia sibuk dok tanya... 
dah check ke belum??? ok ker tak??? 
berapa paper yang lulus???
yelah... kami kan study together2... 
so, mestilah nak tau sape paling teror...
kahkahkah

jujur aku katakan... aku sangatlah mengharap... 
tapi dalam masa yang sama aku rasa macam takde harapan jer...
tu yang nak semak keputusan pun acuh tak acuh...
huhuhuhu

apa-apa pun... aku still nak ucapkan terima kasih kepada uolls yang wish good luck kat aku walaupun aku tau ada antara korang yang tak tau exam apa yang aku ambik sebenarnya... yelah... aku kan terlalu berkias... tapi dalam kiasan tu ada juga yang dapat meneka...


sangat setuju dengan komen Nadzshirah Nadzlan... 
bahagian C iaitu undang-undang memang SUSAH giller... 
tapi aku hairanlah....

VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVV
VVVV
VV
V


macammana aku boleh LULUS??? hikhikhik
subject yang aku confident lulus plak yang terkandas... kahkahkah
lagi tak boleh terima... my housemate pun sama, pun lulus undang2 jer...
nak kata kami meniru... pusat peperiksaan lain2...
agaknya berkat study bersama last2 minit kot... hehehe
baru nak berlagak sape yang teror... sekali rupa2nya dua2 kurang teror...
kekekekeke

budak2 office pun aku tengok... macam2 reaksi... ada yang tak sangka boleh lulus... ada yang tak percaya boleh kandas... ada yang gembira tak terkata... ada yang kecewa terlampau... tak kurang juga yang maki pemeriksa... hahahaha

kepada yang lulus, TAHNIAH diucapkan walaupun hanya lulus 1 paper macam aku... kepada yang kandas beberapa paper juga macam aku... hidup mesti diteruskan sebab tahun depan kan nak cuba lagi... :)

kepada adik2 yang mengambil PMR hari ni... semoga maju jaya...
hope adik2 tak study last2 minit macam akak ok....


psssstttt : agak2 ada tak orang nak beli buku undang2 kalau aku jual??? kuikuikui

29 comments:

  1. walau apa pun tahniah....
    cuba lagi ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx anum... Ada tips tak??? Hehehe

      Delete
  2. Kadang memang macam tu. Apa yg kita confident itu yg tak dapat pulak. Cuba utk yg dua tahun depan dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar kak... tahun depan tak nak konfiden terlampau dah... hehehe

      Delete
  3. tahniah ada yg lulus..

    heheheh...

    ReplyDelete
  4. kpsl?

    mmg susah giler giler dan giler!

    hahaha

    ReplyDelete
  5. dwaty..congrats..

    Alhamdulillah..nad lulus sume paper..
    mcm xpecaye jer law 2 bleh lepas..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh... tahniah.... lagi teror!!!

      Delete
  6. belum ada rezeki..jgn putus asa

    ReplyDelete
  7. masih bole diperbaiki lagi..insya allah pasti akan berjaya....

    ReplyDelete
  8. betul cakap kamu tu. hidup mesti diteruskan. kalau tak gagal mana nak datang lulus kan.. kan...

    pandai undang undang yer kamu ni. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetiba rasa nak jadi lawyer... Ngeeee

      Delete
  9. tahniah... kalau dah usaha gigih mesti dapat hasilnya kan... bagus2.. :))

    ReplyDelete
  10. few...susah ni. org pandai pun leh terkandas...apatah lagi org yg kurang pandai..mmg tak berpeluang langsung ler nk pi belajar course mcm ni, hehe..

    ReplyDelete
  11. selalu cam2 la,yg xkonpiden tu la tiba2 blh lulus...

    ReplyDelete
  12. looor ... hurmmmm
    x per2 dikk cuba layiee
    biasalah tuuu .. kadang2 kalau over confident macam x caya result leh jadi macam tuu kan l;)

    ReplyDelete
  13. tahniah atie.. hehe.. tahun depan kita cuba lagi k?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah semestinya... Tp kena study yang bulan nov dulu... ;-)

      Delete
    2. hahaha... buku pun x taw yang mn 1? mcm na mau study nie?

      Delete
  14. boleh cuba lagi sampai berjaya.... heee3x

    ReplyDelete
  15. lerrr..ni ke kes kompiden yang awak cakapkan tu...? huhuhu~

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dwaty,

    Tahniah ya dwaty,dah lulus tu,yang mana terkandas tu jangan lah dok susah hati..peluang masih ada kan..cuba lagi dimasa depan..

    ReplyDelete
  17. mcm nelh kandas....saya nak lulus semua......sila ambil sekali lagik exam

    ReplyDelete
  18. selamat pg rabu dwaty

    tahniah sbb awak lulus gak wlapun awalnya tak sangka boleh lulus.. y 2paper tu lg boleh cb lagi

    ps;
    klu bg kt kak ayu, sure buku low tu bt bgkus nasi lemak.. hahaa. ku kejamm

    ReplyDelete
  19. tahniah yang lulus ye...hehe
    yang kandas tu bole re-take exam kan..?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis