dwatyKNY: my first homemade kek moist...

Wednesday, October 24, 2012

my first homemade kek moist...

Assalamualaikum...

macam tak percaya... tapi itulah hakikatnya... aku telah berjaya menghasilkan kek buatan sendiri... hohohoho... actually bukanlah 100% hasil tangan aku... mestilah ada 'bekas tangan' Pn.guru yang mengajar juga... dah nama pun budak baru belajar... kalau salah tolong tunjukkan... tapi, kalau tak jadi... makan jerlah... jangan membazir... kekeke...


Peristiwa ini berlaku pada hujung minggu lalu... aku and my best friend Pn. Nana... telah mengikuti kelas membuat kek yang dah berapa kali tak jadi atas sebab2 tertentu... berkat tunjuk ajar ku sifu... inilah hasilnya...



lawa tak??? 
kami tak plan pun nak design apa... main belasah jer...


yang ini kek hasil tangan Puan Nana... so colorful... 
dia lupa nak request pic UPIN IPIN... coz anak dia peminat tegar upin ipin... takpelah... insyaALLAH... next project :)


and this is mine... aku pun tak tau nak decorate apa sebenarnya... 
so, bersempena dengan HARI RAYA AIDIL ADHA jumaat ni... 
SALAM AIDIL ADHA dariku...
buat semua rakan2 blogger...


psssttt : sorry tak boleh share dengan korg... sebab kami pun tak usik lagi... nak bawa balik SABAH malam ini... doakan kami dan kek selamat sampai yerrrr... selamat bercuti...
  

23 comments:

  1. Replies
    1. bolehla sikit2... kena praktikkan supaya tak lupa... hehehe... nanti boleh minta tunjuk ajar akk... :)

      Delete
  2. wahh,. kek ni nak terbang ke sabah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.... akan ditebangkan khas ke sabah...

      Delete
  3. Waa bestnya belajar buat kek, cantik tu dwaty..

    Ooh balik beraya di Sabah ye,mesti best kan dapat beraya bersama keluarga.

    Ummi pun nak ucap selamat hari raya Aidil Adha buat dwaty dan keluarga..

    ReplyDelete
  4. cantik cantik.. jauh tu nak bawa ke sabah..jgn lunyai dah lah ye..hehe selamat hari raya.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Aidil Adha Waty..
    semoga selamat balik kepangkuan keluarga...seronoklah emak waty nanti, dapat kek hasil tangan anak tersayang...:)

    ReplyDelete
  6. cantiknya kek......
    moga orang sabah puas hati bila makan kek ni....

    ReplyDelete
  7. sedap nya nampak kek tu!!!selamat hari raya haji :)

    ReplyDelete
  8. eeh. jadi kek coklat terbang lah nanti ni. hehee


    ReplyDelete
  9. pndai t leh niaga..salam aidiladha ya dear..

    ReplyDelete
  10. perghhhhh, hebatnya ko....kemas je kek ko nok...


    selamat hari raya aidiladha ye...take care...

    ReplyDelete
  11. Lepas ni boleh la buat business kek pulak

    ReplyDelete
  12. Sgt chantek....moga kek slmt smpai sbah yea....

    ReplyDelete
  13. cantiknya kek tu....
    Salam aidiladha dik....

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dwaty,

    Amboi pandainya dwaty buat kek...cantiknyaaa...
    Tak boleh rasa lah ni?eeemmmm...
    Selamat Hari Raya Aidil Adha...

    ReplyDelete
  15. hebat!! mesti sedappppp kan.. nak cikit... hehehe...

    ReplyDelete
  16. salam..lame tak singgah..hehe..sbb xde entry baru..ngee

    btw..i loike..boleh la amik tempahan pas nie..anis pon suke..tp suke tngok jela..nak try buat xberkesempatan lg..huuu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis