dwatyKNY: Hari Lahirku ~ 120113

Monday, January 14, 2013

Hari Lahirku ~ 120113

Assalamualaikum... 

sekadar perkongsian...

aku dah tua....


dan hadiah teristimewa tahun ini adalah...

 
aku telah menghasilkan KEK HARI JADIku sendiri buat pertama kalinya... thanx to my partner... kerana memilih tarikh 'our first cake project' pada hari ulang tahunku... not very perfect but oklah... 

pengkritik pertama : keknya nice... mampat... tapi hiasan (ising+fondant) manis... 

pergkritik kedua : keknya sedap... isingnya tak lah manis ok jer...tapi hiasan hp (fondant) sangat manis...

actually... kek ini digelar kek belasahan... coz last2 minit baru perasan kurang 2 bahan... tapi tak sangka menjadi la plak... cuma bab hiasan tu, ku akui memang manissss... ising (bahagian tepi kaler biru rupa bakul tu) kami dah timbang dengan betul tapi still manis juga... so... anggaplah penimbang rosak... hahaha... dan fondat (yang kami bentuk2kan jadi hp kat atas tu) plak bukan kami buat... kami beli yang dah siap sedia dan yang paling penting murah walawei... tp, tak sangka plak fondant ni jenis manis... ingatkan sama jer dengan yg lain... so, next project... guna fondant yang di rekomenkan sifu walaupun agak mahal... hehehe 
 
sekian terima kasih...

psssttt : sedang menunggu komen pengkritik seterusnya... oh ya.. sebelum korg tanya kenapa letak gambar HP SAMSUNG note 2... aku jawab dulu... itu azam baru aku tahun ini... ke ada yang nak bagi aku sebagai hadiah???? :)

19 comments:

  1. wah cantik..nanti boleh tempah la kot..hehe btw Selamat Hari Lahir :)

    ReplyDelete
  2. chanteknye kek...pndai buat....meh cni rietta nk jd pengkritik seterusnya...yang membawa maksud...bak lew kek tu sepotong dua...ekekeke....neway....HAPPY BELATED BDAY awk....

    ReplyDelete
  3. HAPPY BELATED BIRTHDAY kak dwaty :D kek memang nampak sedap, hehe.. kalau rasa tak tau lah macam mana.. hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut ulangtahun kelahiran dwaty. Moga terus mendapat limpahan rahmat dan keberkatan dalam hidup.

    ReplyDelete
  5. Cantik kek, mesti sedap.
    Semoga ALLAH terus melimpahkan kebahagiaan kepadamu...

    ReplyDelete
  6. kritikan ke tiga : aku mau makan cake tu.. hehe!


    *happy belated bestday Dwaty! :)

    ReplyDelete
  7. dwaty.. lain kali boleh tempah cake dgn ko?


    happy belated bestday ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nong andy... boleh bah... tapi jauh betul mau diterbangkan... hehehehe...

      Delete
  8. Selamat menyambut Ulang tahun..semoga gembira dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
  9. hepie belated bfday ye :) moga dpnjgkn usia dan dperluaskn rezeki.. heee nak makan kek tu pn cm syg je.. cantik betul.. wah pandai.. bleh la ajar cm nie :)

    ReplyDelete
  10. best kan kalo dpt henpon samsung free .., ehHHe

    ReplyDelete
  11. waaahhhh cantek laa kek....

    selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  12. Wow .... pandainya awak buat kek tu....
    By the way happy birthday... happy selalu okey

    ReplyDelete
  13. kak terlambat berkunjung ke sini..selamat hari lahir ye..semoga bahagia selalu

    ReplyDelete
  14. thanx semua for the wishes... sayang korg ketat2... :)

    ReplyDelete
  15. cantik,
    brand samsung lagi...
    hepi besday

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis