dwatyKNY: Selamat datang Ramadhan

Wednesday, July 10, 2013

Selamat datang Ramadhan

Salam 1 Ramadhan....

Alhamdulillah dipanjangkan umur untuk bertemu lagi dengan Bulan Ramadhan... bulan yang mulia... bulan keberkatan...

Ramadan kali ini banyak yang berubah dimana tahun ini aku bersahur dengan housemate baru... semalam p Terawih pun sengsorng coz budak2 rumah tak balik lagi... buka puasa nanti lagi tak sure... mungkin berbuka sorg, mungkin berdua @ mungkin bertiga...

how i missed my ex-housemates... rindu sangat nak mengada2 dengan dorg minta dikejutkan bangun bersahur... hope my new housemates tak mengada2 minta aku kejutkan dorg... hahaha...

Tahun ni juga aku berpuasa di office baru... suasananya berbeza banding dengan office lama yang huha huha... paling ketara... takde kurma free... hehehe... kena beli sendirilah gamaknyer... tahun2 sudah kemain berlambak kurma free... siap bawa balik kampung lagi...

Lumrah kehidupan... setiap yang datang pasti akan pergi... begitu juga dengan Bulan Ramadhan yang kini menjelma lagi... semoga kita memperolehi ganjaran pahala yang banyak di Bulan ini agar ia tidak berlalu dengan sia2... Amin... Amin Ya Rabbalalamin...

Selamat berpuasa rakan alam mayaku... InsyaALLAH kalau aku rajin... aku update lagi blog... peace...


psssttt : Awal2 ramadhan dah kena ulser... so, pagi tadi bersahur dengan susu dan kek moist sajer... hope bertahanlah sampai berbuka nanti...ohhh ulcer... cepatlah pergi... aku nak makan ayam percik...

12 comments:

  1. Salam Ramadhan, selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa.... yang baru memang tak sama dengan yang lama.... tapi harapnya semuanya baik2 belaka

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan...selamat berpuasa

    moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  4. salam ramadan dwaty...semoga cpt smbh

    ReplyDelete
  5. Selamat Berpuasa Waty...:)

    ReplyDelete
  6. salam dwaty..selamat berpuasa..
    ulser rajin2 la minum air banyak pas berbuka ye...

    ReplyDelete
  7. selamat beribadah dan berpuasa ramadhan karim

    ReplyDelete
  8. Selamat menjalankan ibadah puasa dwaty. Biasa bila mengenang yg dah tak ada tak lari dari rasa rindu... lumrah biasa kan.

    ReplyDelete
  9. sedapnye kek moist! yummeh!
    aah kan..ulser amat sakit bila kena time ramadhan ni
    hope ulser sis cepat baik

    done klik iklan sis dwaty sini
    thanks jugak sudi klik video u mobile yumida :)
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  10. Slmt berpuasa..lain tmpt mmg lain suasananya waty :) sedih je kan bila dok buka posa sensorang.ada member ok lg

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis