dwatyKNY: CARA BELI TIKET FLIGHT AIR ASIA MURAH LAGI JIMAT & TAMBAH BIG POINT AIR ASIA

Monday, December 17, 2018

CARA BELI TIKET FLIGHT AIR ASIA MURAH LAGI JIMAT & TAMBAH BIG POINT AIR ASIA

  
السلام عليكم
Assalamualaikum W.B.T

 
Setelah hampir 2 Tahun menyepi, Aku muncul kembali sebab nak SHARE sesuatu dengan korang. Maybe ada yang dah tau... Takpa kali ni aku plak yang SHARE. ini Khas untuk KAKI TRAVEL atau perantau yang jauh macam aku... yang kena naik KAPAL TERBANG setiap kali nak balik kampung sebab BAS atau Keretapi tak lalu. HAHAHAHA
 
Sekarang ini, harga Tiket FLIGHT AA dah naik... nak dapat harga macam dolu2... tak mungkinla... atau ikut nasib... itu pun kalau dapat grab tiket promo... orang macam aku yang jarang ALERT selalu terlepas... jadi kenalah ada inisiatif lain... caranya tebus tiket AIR ASIA guna BIG POINT... tapi nak tebus pun kenala ada BIG POINT... BIG POINT plak hanya bertambah klu naik FLIGHT... macam2 cara aku cuba nak tambah BIG POINT AA... tapi payah... sehinggalah AIR ASIA perkenalkan BIGPAY CARD yang banyak kelebihannya...
 
 
KELEBIHAN BIGPAY CARD
 
 
 
1) Biasa kita beli tiket AIR ASIA guna KAD KREDIT akan cas dalam RM16.00/perperson... guna KAD DEBIT kena cas RM4.00/Pertransaction... guna BIGPAY CARD >>> ZERO PROCESSING FEE!! Hanya bayar harga tiket sahaja!! belilah berapa banyak pun... still ZERO PROCESSING FEE!!!!
 
2) Beli meal dapat diskaun RM2... Beli luggage pun dapat diskaun RM2... dengan syarat beli ketika booking tiket.

3) BIGPAY CARD juga boleh diguna untuk bayar bill... isi minyak... shoping online... berbelanja di GIANT... TESCO atau mana2 kedai yang boleh bayar guna kad debit/kredit. Fungsinya still sama dan takde cas tersembunyi.. aku dah try....

4) Tapi sebelum beli tiket atau berbelanja... kenalah TOPUP dulu... The best ialah...
  • Topup RM50 dapat 1 point..
  • Belanja RM20 dapat 1 point...
  • Kumpul sikit2... lama2 jadi bukit... dah boleh tebus tiket AIR ASIA!!!!!! hihihi
5) Kalau sebelum ini... kita kena aktifkan Kad Debit untuk pengeluaran di Luar Negara... Guna BIGPAY CARD... tak perlu inform atau aktifkan apa2...You can use your BIGPAY CARD at over 35.9 million Mastercard merchant WORLDWIDE kecuali IRAN dan NORTH KOREA... yang penting TOPUP dulu sebelum travel.
 
use this code HFYFKPKPLH to claim RM 10.00
 
 
6) Lagi best kalau daftar sekarang boleh Claim RM10... caranya...
  • install APP BIGPAY di play store atau klik  http://bigpay.link/referrals 
  • JANGAN LUPA masukkan kod HFYFKPKPLH untuk claim RM10..
  • Dah selesai semua... topup RM20 untuk aktifkan kad. RM20 ni nanti akan masuk semula dalam akaun kita...
  • Kad akan dipos dalam tempoh 2-3 hari masa bekerja.
 
7) nak tahu INFO lebih lanjut BIGPAY CARD boleh refer SINI . Ada lagi benefit lain yang aku tak sebut kat sini...
 
8) Last but not least... just register on app using this link http://bigpay.link/referrals and use this code HFYFKPKPLH when your sign up and get RM10 for you to spend as soon as you activate your card .... nescaya anda tidak akan rugi..


PPSSTT : jangan risau... Kod HFYFKPKPLH tiada tempoh TAMAT. Dipersilakan menggunakannya untuk claim RM10 kepada sesiapa yang baru nak register.

2 comments:

Related Posts with Thumbnails

ShareThis