dwatyKNY: ISLAMIK

ISLAMIK

Assalamualaikum...


  • ALASAN tidak MENUTUP AURAT dan jawapannya
  • Dia seorang DERMAWAN...
  • ILMU dan HARTA, yang mana lebih baik???
  • KELEBIHAN MEMILIKI ANAK PEREMPUAN
  • Dia kanak-kanak pertama memeluk ISLAM
  • kurangkan MEROKOK dengan BISMILLAH
  • salam MAULIDUR RASUL
  • mari kuatkan IMAN...
  • mereka LEBIH BAIK dariku...
  • apasallah aku malas sembahyang...
  • apabila DOA tidak DIMAKBULKAN...
  • kisah MUALAF # 1 (AISYAH,KENYA)
  • surah AL KAUSAR banyak khasiatnya...
  • 6 perkara yang ALLAH sembunyikan...
  • DOA itu senjata mukmin...
  • HIKMAH KE-4 : ringankan kaki jejaki masjid
  • muhasabah cinta RASULULLAH...
  • DUNIA @ AKHIRAT ???
  • GANJARAN seorang IBU...
  • andai QURAN boleh berkata....
  • 9 mimpi RASULULLAH SAW
  • saat terakhir...At-TAQWA
  • HIKMAH KE-3 : jangan malas solat
  • TUHAN itu WUJUD dan ISLAM itu BENAR
  • Memuja-MU begitu indah.... ya ALLAH!!!
  • HIKMAH KEDUA : jauhi prasangka buruk
  • HIKMAH PERTAMA : budaya malu semakin hilang
  • adakah kamu benar-benar I.S.L.A.M????
  • WIRID HARIAN IMAM AL-GHAZALI
  • jangan bercakap ketika azan!!!!
  • KIAMAT...sudahkah anda persiapkan diri???

    hidup ni, kalau asyik SEDIH.. MARAH.. TENSION.. tak baik sangat gak.. kita mestila ada GELAK KETAWASENYUM..GEMBIRA.. GURAU SENDA.. baru la hidup pun aman.. muka pun x berkedut.. tp takkanla kita sesuka hati je nak gelak tanpa ada sebab.. 2 namanya SEWEL.. so kepada sesiapa yg rasa rasa nak gelak tp x tau.. HAH, mari tgk video kat bawah ni... COMFIRM gelak punya.. x caya?????????? tengok la dulu.. saya pun kalau tetiba rasa tension sangat.. tgk video ni jer.. kurang sket DARAH TINGGI..



    BLOG ini akan ku UPDATE 
    sehari sekali jer...
    kalau aku MALAS, 2 hari baru UPDATE...
    tapi, kalau dah masuk 3, 4 hari
    aku tak still tak UPDATE...
    tu maksudnya LINE X CLEAR@BUSY
    yang pasti SABTU AHAD 
    aku nak RELAX...
    TAKDE MASA nak UPDATE...
  • Related Posts with Thumbnails

    ShareThis